Keš krediti za penzionere do 74. godine u "Intezi"

Bez autora
Jul 06 2011

Penzioneri od 65. do 74. godine života mogu u Banci Intezi da dobiju Senior keš kredite od 50.000 do 300.000 dinara za koje nije potrebno ni učešće, ni depozit, a ni naknada za obradu kreditnog zahteva. Rokovi otplate su od 12 do 36 meseci, a kredit se odobrava uz fiksnu efektivnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 19 odsto.Dodatnu pogodnost za sve buduće korisnike kredita predstavlja plaćeno životno osiguranje koje je uključeno u cenu kredita, a koje bi pokrilo eventualne nedospele obaveze po kreditu. Ovaj kreditni proizvod potvrđuje opredeljenost Banke Inteza da konstantno radi na novim rešenjima u cilju pružanja podrške svim segmentima stanovništva...

Keš krediti za penzionere do 74. godine u Penzioneri od 65. do 74. godine života mogu u Banci Intezi da dobiju Senior keš kredite od 50.000 do 300.000 dinara za koje nije potrebno ni učešće, ni depozit, a ni naknada za obradu kreditnog zahteva.

Rokovi otplate su od 12 do 36 meseci, a kredit se odobrava uz fiksnu efektivnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 19 odsto. Dodatnu pogodnost za sve buduće korisnike kredita predstavlja plaćeno životno osiguranje koje je uključeno u cenu kredita, a koje bi pokrilo eventualne nedospele obaveze po kreditu.

- Ovaj kreditni proizvod potvrđuje opredeljenost Banke Inteza da konstantno radi na novim rešenjima u cilju pružanja podrške svim segmentima stanovništva. Senior keš kreditima omogućavamo građanima da uz izuzetno povoljne uslove kreditiranja, osnaže svoje trenutne finansijske mogućnost - kaže Rikardo Parasporo, direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom.

Budući korisnici Senior keš kredita nisu u obavezi da izvrše prenos penzije i otvore tekući račun u "Banci Inteza".

Takođe, kako bi što komfornije izmirivali nastalu finansijsku obavezu, bez potrebe dolaska u banku, klijenti Inteze u mogućnosti su da to čine posredstvom trajnog naloga, dok je građanima koji svoju penziju primaju preko računa neke druge banke, na raspolaganju aktiviranje administrativne zabrane.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik